free portfolio website templates
Mobirise

QTA ASZTALI ALKALMAZÁS

Böngészőből futtatható, térképi szerkesztést ás áttekintést biztosító web alkalmazás. Itt lehet kezelni az objektumokat és azok adatait, áttekinteni a pillanatnyi állapotukat, különböző jelentéseket készíteni és QR kódokat létrehozni. Itt érheti el, ha már ügyfelünk.

Mobirise

QTA APP

Android és iPhone okostelefon alkalmazás, ennek segítségével rögzítik és fotókkal dokumentálják az üzemeltetési tevékenységet. Itt töltheti le.

Mobirise

QTA TÉRKÉP

Publikus térképi felület, lakossági bejelentések megtételetét is lehetővé teszi, de ezzel tájékozódnak az üzemeltetők is. Itt megnézheti.

Hatékonyság és pontos adatok

A QTA termékcsalád új fejezetet nyit a közterületi üzemeltetésben. A tulajdonosok és az üzemeltetők is naprakész, pontos, ellenőrizhető adatokkal rendelkeznek az objektumokról, üzemeltetési és karbantartás munkákról. Legyen szó játszóterek ellenőrzéséről, fák locsolásának ultrahangos vízmérős felügyeletéről, illegális hulladékok kezeléséről, hulladékgyűjtők ürítéséről, GPS nyomkövetésről, a QTA mindenben segítséget nyújt, és a teljes folyamatot támogatja.

A QTA rendszerben térinformatikai megoldással nyilvántartjuk a közterületi objektumokat, amelyeket rendszeresen üzemeltetni kell, például kutyapiszok ládák, hulladékgyűjtők, fák vagy játszóterek. Ezeket a tulajdonosokhoz rendeljük, és üzemeltetőket adunk meg.

Az üzemeltetést és karbantartást végző munkatársak mobiltelefon alkalmazással rögzítenek minden munkavégzési eseményt. Erről fotókat kell készíteni, és a fotó készítésének pontos idejét, valamint a készítő eszköz GPS pozícióját is tároljuk.

A tulajdonosok és szolgáltatók térképen és táblázatosan is áttekinthetik az aktuális állapotot, jelentéseket és kimutatásokat készíthetnek. Az állapotot könnyen értelmezhető színkódok jelzik, és beállítható, hogy milyen időközönként kell üzemeltetni.