Adatvédelmi leírás

A QTA mobil alkalmazások által használt jogosultságok

  1. KAMERA, FÉNYKÉPEK  - Ezzel az engedéllyel a QTA App QR kódokat tud leolvasni, majd az ilyen módon azonosított objektumról fotót tud készíteni. A fotók tárolásra kerülnek. Az alkalmazásban megfelelő regisztráció után az eseményeket rögzítő felhasználók képeket készíthetnek, amellyel egy adott szolgáltató üzemeltetési tevékenységét dokumentálják. A képek az üzemeltett tárgyakról, például utca szemetesekről vagy játszóterekről készülnek, és a szolgáltató által szerződésben erre felhatalmazott QTA rendszer üzemeltető a saját szerverén tárolja azokat, és az üzemeltető részére egy erre a célra kifejlesztett Internet alapú alkalmazás felhasználói felületén elérhetővé teszi. Az események rögzítésekor a mobil eszköz térbeli pozíciója és az azonosító adatai is feltöltésre kerülnek, erről az üzemeltetési szolgáltatónak kötelessége az alkalmazás felhasználóival szóban vagy írásban megállapodnia, a mindenkor hatályos jogszabályok és adatvédelmi irányelvek szerint; ezért a QTA rendszer szoftver szolgáltatója nem felelős.
  2. LOKÁCIÓ - Ezzel az engedéllyel meghatározzuk a felhasználó helyzetét és így segíteni tudjuk a közelében található, célobjektumok megtalálásában. Továbbá a lokációt tároljuk minden fotó mellé.
  3. MOBIL INTERNET - Az applikáció távoli adatbázisban azonosítja a leolvasott QR kód alapján az objektumokat és ugyanezen csatornán keresztül töltődnek fel az objektum/esemény párokról készült fotók.

Made with ‌

HTML Editor